Afgelopen periode heb ik meegedaan aan verschillende activiteiten en veel geleerd.

Van Jan vd Zee heb ik een paar lessen digitaal tekenen gevolgd. Dankzij zijn lessen kan ik beter mijn tekeningen inkleuren, omdat Jan veel tips heeft gegeven. De opdracht was een pokemon met een schilderij te combineren. Ik heb gekozen voor een Mimikyu en een schilderij van van Gogh.

Digitaal tekenen geoefend. Ik heb een online lesje gevolgd van de Japanse kunstenaar Chihaya.

22 april ben ik met een paar klasgenoten naar Grendel Games studio geweest. Ik heb heel veel geleerd over digitaal tekenen, hoe games gemaakt  en veel tips voor goed character design en concept art.

Bij een workshop in de klas van Stephan Caffa heb ik een formulier ingevuld om te zien wat voor eigenschappen ik bezit. Bij mij kwam naar voren dat ik een harde werker ben en geen dromer. Ik was het niet helemaal eens met de uitslag omdat ik de hele dag door dagdroom, maar het was een interessante test.

Het forum op Cubebrush.com waarvoor ik werk vraag ik regelmatig om feedback, vooral aan collega's daar en ook in mijn groepje buitenlandse kunstenaars op Skype. Wat ik daar leer probeer ik toe te passen in mijn tekeningen.

Feedback
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram